Over ons

IMG_5103

Over Kinderdagverblijf De 3 leeuwtjes

Kleinschalige Kinderdagverblijf De 3 Leeuwtjes Biedt dagopvang aan kinderen in de leegtijd van 0-4 jaar. Wij hebben één verticale groep. Onze locatie is Huiselijk ingericht met verschillende speelhoeken en uitdagende materialen voor elk gewenste leeftijd. Ons speelterrein is ook kindvriendelijk ingedeeld en hebben gezorgd voor voldoende speelmateriaal. Dagelijks worden er gezamenlijke activiteiten aangeboden zowel binnen als buiten. De 3 Leeuwtjes vind het belangrijk om dagelijks naar buiten te gaan. Daarnaast maken wij uitstapjes naar het bos, speeltuin,bibliotheek, kinderboerderij en het winkelcentrum.

Daarom kies je voor Kinderdagverblijf de 3 leeuwtjes

Door onze kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor zowel de kinderen als ouders bieden wij een persoonlijke service. Uw kind is bij ons in goede handen aangezien wij een kleine groep hanteren en kijken naar wat elk kind nodig is.

kinderdagverblijf den haag

Kinderopvang in huiselijke sfeer

Kinderdagverblijf de 3 Leeuwtjes is kleinschalig kinderdagverblijf in de Noordpolderbuurt in Den Haag. Bij ons wordt jouw kind opgevangen in een veilige, prettige en huiselijke omgeving.

Schermafbeelding 2019-01-08 om 12.36.05

Vaste gezichten

Bij ons gezellige kinderdagverblijf ziet jouw kind dagelijks dezelfde vaste gezichten, wel zo prettig! Vaste gezichten Angelique Bayarslan en Marion Planken vertellen je hier graag alles over!

kinderopvang de 3 leeuwtjes

Opvang in een veilige & vertrouwde omgeving

Kinderdagverblijf de 3 Leeuwtjes onderscheidt zich door professionele kinderopvang aan te bieden binnen een kleinschalige en huiselijke omgeving. Zodoende krijgt jouw kind de maximale aandacht die het verdient! 

kleinschalige kinderopvang den haag

De allerleukste activiteiten

Jouw kind krijgt bij ons voldoende beweging en beleefd samen met ons de allerleukste activiteiten!

Het team

Wij zijn een vast en hecht team met dezelfde visie. Ons doel is om ervoor te zorgen dat wij de kinderen opvangen in een huiselijke en vertrouwde omgeving waar de kinderen zich zorgeloos kunnen ontwikkelen. De medewerkers zijn in het bezit van een geldig Diploma en een EHBO certificaat en worden ondersteund door een pedagogisch coach.