Themalijst Uk & Puk 2023

Elk jaar maakt De 3 leeuwtjes een passend Themalijst van Uk & Puk. In elk thema staan specifieke worden centraal. Het is vooral belangrijk dat het thema aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. In interactie bepalen de pedagogisch medewerker en de kinderen samen het verloop van de activiteiten. Op deze manier heeft het kind altijd inbreng in de activiteit en is de betrokkenheid van het kind bij een activiteit groot. Onze speel leeromgeving zal passend gemaakt worden aan elk thema.

Certificaat Uk & puk

Begin dit jaar zijn wij gestart met trots kunnen wij ( Marion & Angelique) vertellen dat wij vanaf zaterdag onze vve certificaat hebben behaald. Dit betekend dat wij nu offcieel vve medewerkers zijn en de kinderen nu nog beter kunnen begeleiden op verschillende ontwikkelingsgebieden.

Eén jarig jubileum!

3 Januari 2018 waren wij een jaar geopend als kleinschalige kinderdagverblijf. Deze dag wilde wij niet zomaar voorbij laten. Wij hebben dit in de middag gezellig gevierd met de kinderen, spelletjes lekker eten en kregen we olaf op bezoek. Olaf kwam dansen en een knuffel geven aan de kinderen. Ook hebben  wij foto’s kunnen maken van olaf met de kinderen en deze naar de ouders gestuurd. Wij vonden het een gezellige dag en hopen dat alle kinderen ervan genoten hebben.

Scroll naar top