Certificaat Uk & puk

Begin dit jaar zijn wij gestart met trots kunnen wij ( Marion & Angelique) vertellen dat wij vanaf zaterdag onze vve certificaat hebben behaald. Dit betekend dat wij nu offcieel vve medewerkers zijn en de kinderen nu nog beter kunnen begeleiden op verschillende ontwikkelingsgebieden.

De voorleesvogel

Vanaf november 2018 kunnen wij in samenwerking met de bibliotheek de kinderen en ouders een voorleesprogamma “ de voorleesvogel” aanbieden.

Het doel van De Voorleesvogel is dat de bibliotheek de boeken dichtbij ouders en kinderen brengen via de kinderopvang. Zo kunnen we ouders informeren en enthousiasmeren om hun kindje thuis voor te lezen en dit te blijven doen. De kinderen krijgen een rugzakje met eenzelfde prentenboek mee naar huis. Ouders ontvangen voorafgaand een inleiding in het boek en tips om thuis voor te lezen.

Eén jarig jubileum!

3 Januari 2018 waren wij een jaar geopend als kleinschalige kinderdagverblijf. Deze dag wilde wij niet zomaar voorbij laten. Wij hebben dit in de middag gezellig gevierd met de kinderen, spelletjes lekker eten en kregen we olaf op bezoek. Olaf kwam dansen en een knuffel geven aan de kinderen. Ook hebben  wij foto’s kunnen maken van olaf met de kinderen en deze naar de ouders gestuurd. Wij vonden het een gezellige dag en hopen dat alle kinderen ervan genoten hebben.

Scroll naar top